Konferens - Folkets Hus Karlshamn

Adress: Rådhusgatan 14, 374 36 Karlshamn Visa karta

Adress: Rådhusgatan 14, 374 36 Karlshamn

Konferenslokal i centrala Karlshamn.

Folkets Hus ligger på Rådhusgatan i Karlshamn, bara ett stenkast från stortorget. Här kan du hyra lokaler för t.ex. konferens, teater, föreläsningar och utbildningar. Alla lokaler har tillgång till bredband och whiteboard. Det är handikappvänligt med tillgång till hiss och nära till tåg och buss.

Stora B-salen med scen 100-140 pers, 140-160 pers vid biosittning.
C-salen konferens för max 50 pers m biosittning.
70 pers lilla B-salen 30-50 pers eller Café m 50 platser.

Mer information, priser med mera finns på hemsidan, se länk nedan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 291 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.