Konferens - Kreativum

Adress: Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn Visa karta

Adress: Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn

Konferens på Kreativum Science Center.

Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med gänget? På Kreativum skapar vi upplevelser som ni inte glömmer bort i första taget.

Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären - här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken. Anläggningen med sina 2000 kvadratmeter erbjuder flera kreativa övningar, en stunds avkoppling och kanske är det dags att utmana arbetskamraterna i en gnistrande stjärnkamp eller i att programmera lego-robotar!

Vår konferenslokal Mars rymmer drygt 200 personer. Här finns scen, ljudanläggning och sedvanlig konferensutrustning.

Kreanova rymmer 77 personer. Kreanova lämpar sig väl för föredrag och kommunikation, föreläsaren har ögonkontakt med hela publiken. Med hjälp av skrivbrickor ges också möjlighet för åhörarna att anteckna.

Jupiter är vår minsta konferenslokal, den rymmer max 20 personer. Här finns, precis som i övriga konferenslokaler, tillgång till sedvanlig konferensutrustning.

Våra gäster väljer ofta att använda anläggningen för grupparbete och diskussioner. Vi har också möjlighet att ställa iordning fler lokaler för mindre föreläsningar.

Vårt kök är välkänt och bjuder på läckerheter av högsta kvalitet. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. Med egen kocka erbjuder vi ett olika bufféalternativ, anpassade till säsongen.

Kringarrangemangen fixar vi också, välj bland våra fasta arrangemang eller skapa en helt egen upplevelse.

Kontakta oss för aktuella priser - vi hjälper er med bokning!

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 4,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 581 meter
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.