Madde Rumberg

Adress: Domherrevägen 6 , 374 50 Asarum Visa karta

Adress: Domherrevägen 6 , 374 50 Asarum

Måleri, skulptur & illustration.

Konstnär och mångsysslare. Född, uppvuxen och bosatt i Blekinge. Utbildad inom måleri, skulptur, grafik och illustration, plus en mängd olika småkurser i diverse tekniker inom konst/konsthantverk och slöjd.
Huvuduttryckssätten är i måleri med olja och akryl men också med mixed media. Skulptering i huvudsak i papier-maché. Jobbar också gärna med teckning och illustration.
Men med stor nyfikenhet och vilja till utmaningar prövas och arbetas det också i andra uttryckssätt och tekniker. Stor inspirationskälla är folklore, slöjd och hantverk från världens alla hörn. Skrönor, berättelser, myter, legender, sagor och en bra ihop ljugen story kan också verka som en bra katalysator till inspiration och idéer. Så även vår Moder jord med sin mångfald i sin natur och invånare.
Uttrycken rör sig mellan det figurativa och abstrakta. Myller av färg och form. Lekfullhet, fantasi, glädje, humor och experimenterande är viktigt med ett stråk av eftertanke och funderingar kring ”alltet” omkring oss.

Medlem i: Konstnärernas Riksorganisation (KRO), International Association of Art (IAA),
Svenska Tecknare (ST), Bildkonst Upphovsrätt i Sverige (BUS), Konstrundan i Blekinge

Öppen året om enligt överenskommelse.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,4 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 4,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 4,2 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.