Konferens - Lokstallarna

Adress: Prinsgatan 43, 374 33 Karlshamn Visa karta

Adress: Prinsgatan 43, 374 33 Karlshamn

Lokaler att hyra på Lokstallarna.

Stora salen:
400 kvm, max 400 personer (stående). En stor flexibel samlingslokal för teater, revy, musikal, konsert,
dans, utställningar, konferenser m.m. Läktare för 200 personer finns att tillgå.

Smedjan:
260 kvm, max 300 personer (stående). En flexibel och spännande lokal med grova stenmursväggar för teater, konsert, middagar, utställningar m.m.

Konferensrum:
50 kvm. Plats för 50 personer i så kallad biosittning och 24 personer i föreläsningssittning .Lokalen är utrustad med tv, video, overhead och whiteboard.

Skaparverkstad:
75 kvm. Speciell lokal för målarkurser, slöjdverkstad m.m. Plats för max 20 personer.

Entréhall:
Entréhallen är hjärtat i huset och här passerar alla besökare till de olika lokalerna. I första delen av entréhallen finns Lokstallscaféet med plats för ca. 50-60 sittande gäster och i andra delen finns förutom toaletter en utställningsyta. Lokalen är till viss del flexibel och här får max 400 personer (stående) vistas.

Förutom ovanstående lokaler finns också viss möjlighet att hyra Teatersmedjans teaterlokaler under främst dagtid.

Svarta Teatern:
Helt mörklagd lokal på ca. 100 kvm. Lokalen är utrustad med ljud och ljusanläggning och har en delvis
flexibel läktare för upp till 100 personer. Lokalen passar för mindre teaterföreställning, filmvisning, föreläsning m.m.

Vita Teatern:
Lokalen är 96 kvm och går att dela av med en blockvägg till 2 lokaler. Lokalen passar för mindre föreläsningar, utställning, teater m.m.

För bokning och förfrågan om lokalerna på Lokstallarna:

Lokstallsföreningen, Margareta 0454-196 20 eller mobil 0705-37 91 33

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 3 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,1 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.