Konferens - Södra Hoka

Adress: Hokavägen 396-47, 374 92 Asarum Visa karta

Adress: Hokavägen 396-47, 374 92 Asarum

Konferenslokaler i härlig miljö vid skog och insjö.

Välkommen till Södra Hoka. Vill du uppleva underbar miljö på en gård där utsikten är den vackraste och maten smakar som godast? Till oss är du välkommen i alla åldrar för att njuta av en upplevelse hos oss. I flera decennier har vi varit en ungdomsgård som levererat oförglömliga upplevelser till ungdom och barn, idag står portarna öppna och välkomnar alla.

Stor gästvänlighet och öppenhet inför önskemål och särskilda krav. Utmärkt miljö för konferenser, barn- och ungdomsläger, kurser och andra evenemang som alla kan trivas i fräscha och ändamålsenliga lokaler.
Vällagad husmanskost med dofter som känns igen från mormors kök.

För mer information kontakta Södra Hoka kursgård.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 7,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 2 meter
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 3 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.