Konferens - Port Hotel

Adress: Drottninggatan 102-104, 374 38 Karlshamn Visa karta

Adress: Drottninggatan 102-104, 374 38 Karlshamn

Konferenslokaler på hotell i centrala Karlshamn.

Förlägg din konferens på Port Hotel i Karlshamn. Här konfererar ni i en lugn, avkopplad och mysig miljö med levande ljus anpassad till era önskemål. Tre fullt utrustade lokaler erbjuds. 2-60 personer beroende på sittning. Gör en konferensförfrågan via länken nedan.

Konferenslokal upp till ungefär 60 personer.
Konferenslokal upp till ungefär 25 personer.
Grupprum upp till ungefär 8 personer.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,7 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,1 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 874 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.