Konferens - Mörrum River Lodge

Adress: Bygatan 6, 375 34 Mörrum Visa karta

Adress: Bygatan 6, 375 34 Mörrum

Konferens alldeles intill Mörrumsån.

Mörrum River Lodge är ett paradis I Blekinge. Det gamla rökeriet från tidigt 1900-tal har renoverats till högsta standard, med den ursprungliga arkitekturen intakt. Vi har 12 dubbelrum, 5 enkelrum och en svit med egen terrass mot Mörrumsån.

När ni väljer att bo på Mörrum River Lodge kan ni bland annat förvänta er:
- god mat och dryck I vår restaurang med en fantastik terass över Mörrumsån
- vacker natur
- nyrenoverade rum
- sköna sängar
- gratis wifi
- unika konferensrum med utsikt över ån
- en rad aktiviteter att välja bland

Mörrums River Lodge skräddarsyr mer än gärna konferensen åt er. Eller också kan ni välja ett av grundpaketen. Se vad som passar ert företag och era önskemål bäst. Det finns två konferensrum, bägge med en fantastisk utsikt över Mörrumsån. Det ena konferensrummet rymmer 12 personer, det andra kan rymma upp till 100 personer.

För mer information kontakta Mörrum River Lodge.

Show more

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 313 meter
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

Hotell Walhalla, Mörrum

Avstånd: 574 meter
Oavsett om ni kommer för att bo, äta, fiska, spela golf eller bara vara så är ni varmt välkomna till oss på Hotell Walhalla. Vårt mål är att vara det mer personliga alternativet, hos oss ska ni känna er som hemma.