Återbruket

Adress: Pilvägen 16, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Pilvägen 16, 374 30 Karlshamn

Second hand med stort urval i Karlshamn.

Arbetscentrums butik "Återbruket" har ett stort urval av second hand, men säljer också saker som tillverkas på plats i textilavdelningen, smedjan och snickeriet.
Återbruket finns vid Österport, beläget öster om Karlshamns centrum (nära Frendo och Karlshamns Bowlingcenter). De kan också hjälpa till med hämtning av möbler och annat som man vill skänka till verksamheten.

Öppettider:
Måndag-fredag kl 09.00-15.45
(stängt vecka 29-30)

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 730-78 02 21
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,5 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 919 meter
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.